FORDELEN VED Å HA EN ADHD PAPPA!

62344001_679361619161430_2432843152046948352_n

På veldig mange områder, kan det nok være krevende å ha en pappa som glemmer alt. En pappa som ikke alltid gir deg oppmerksomheten du ønsker, eller en pappa som sørger for at du aldri rekker frokosten i barnehagen. Men på en annen side, finnes det veldig mange fordeler ved å ha en pappa med ADHD. Det er disse punktene et godt eksempel på.

Jeg blir fort en leke kamerat, fremfor en streng pappa.

Jeg liker ikke å innrømme det, men jeg er blitt hele 31 år gammel. I hodet mitt derimot, er jeg fremdeles ung og lovende. Det gjør at jeg fremdeles elsker å leke, jeg spiller gjerne fotball ute i hagen og jeg hopper på trampolinen med et stort smil om munnen. Derfor kan jeg fort oppfattes som en lekekamerat for barna, men det er en rolle jeg gjerne ønsker å ha rundt barna også. Det hjelper meg med å takle mine utfordringer i hverdagen, samtidig som jeg blir kjent med barna på en helt annen måte.


Mine impulshandlinger, gir dere en mulighet til å skaffe dere fordeler.

Et av mine største problemer i hverdagen, er mine impulshandlinger. Disse handlingene har nok gitt meg mer problemer enn glede, men for barna sin del kan dette ofte by på noen fordeler. Ta for eksempel de gangene vi er i butikken, jeg skal egentlig handle melk og brød. Men så viser barna meg en ny type is på markedet, da klarer ikke jeg og vente til neste gang jeg er i butikken. Jeg er litt som måkene, som skal ha, skal ha. Derfor ender vi plutselig opp med en is vær og det plager ikke barna nevneverdig.

Det at jeg er barnslig, kan føre til at vi gjør ting ingen andre gjør.

Jeg har alltid vært barnslig, det gir meg på en måte en trygghetsfølelse i hverdagen. Jeg liker å gjøre ting jeg kjenner godt, derfor tyr jeg ofte til ting jeg gjorde i barndommen. Så om vi er på kjøretur og jeg ser et klatrestativ, et fossefall eller noe som jeg elsket som barn. Da stopper jeg bilen, drar rett bort til aktiviteten og for å skjule min barnslighet, gir jeg barna muligheten til å gjøre akkurat det samme. De elsker dette, men det gjør faktisk jeg også.


Det å ha en kreativ pappa, kan by på mange artige minner.

Helt siden jeg var liten gutt, har jeg fått høre at man skal følge hjertet sitt. Men med en ADHD diagnose, er det ikke alltid drømmene går i oppfyllelse, men det stopper meg ikke i å forsøke. Jeg har testet artist drømmen, jeg har forsøkt meg som skuespiller i mine egne serier og ett verdensrekord forsøk har alltid stått høyt på listen. Alle disse planene og ideene får mine barn være en del av, de får se meg drite meg ut og samtidig for også de testet seg i disse kategoriene og det setter de veldig pris på.

Så et liv med en ADHD pappa, trenger ikke å være så aller verst.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *