Alle utfordringene vi står ovenfor, når vi nå går fra fem til seks familie medlemmer.

120918_1701_Nrdetikkefu2.jpg

Det er liten tvil om at det å bli foreldre fører til en hel del forandringer, først og fremst må man gi slipp på den friheten man har uten barn og ikke minst gir du slipp på stort sett alt av skjønnhetssøvn. Hele livet snus på hodet i det øyeblikket man får barn, plutselig har du ansvaret for et lite barn som ikke kan gjøre noe selv. Men hva med oss som allerede har barn, som har vært igjennom disse forandringene tidligere, kan det komme noen store overraskelser for oss også? Definitivt!

Jeg føler selv at jeg har vært utrolig heldig! For ikke bare har jeg fått mitt eget barn, jeg har også fått to bonusbarn som jeg er blitt veldig glad i. Dette medførte også at jeg fikk litt trening i pappa rollen før jeg ble pappa selv, men uansett hvordan man vrir og vender på dette så kan jeg ikke nekte for at jeg ble kastet litt ut i pappatilværelsen. Jeg har kanskje hoppet over noen steg på veien, men jeg har fremdeles fått med meg mye positiv erfaring på veien hit. Derfor er jeg godt rustet for det som nå kommer.


For det å fylle på med familiemedlemmer har jeg vært med på tidligere, men denne gangen blir ting litt annerledes i forhold til forrige gang. Denne gangen går vi nemlig fra fem til seks medlemmer og da er det ikke bare snakk om forandringer i søvn og frihet. Nå står vi ovenfor enda større problemer, som for eksempel å få plass til alle familiemedlemmene i bilen. For de fleste av oss har biler med fem seter, det har også vi og dermed må vi faktisk ut på biljakt før barnet kommer til verden.

Når det kommer til plass i hjemmet er vi heldigvis så heldige at vi har nok plass, men om ikke tilfeldighetene hadde ført oss dit vi er i dag, ville også dette vært et problem. Så man kan si det at karma for engangsskyld har spilt på vårt lag, for hadde ikke vi blitt lurt av tidligere huseier ville vi nok fremdeles bodd i Larvik og da ville vi også ha måttet jakte bolig. Det måtte vi før Ynwa Sofie ble født, så jeg er glad for at vi ikke må det denne gangen. Så man kan trygt si at forandringene blir større denne gangen.

Men forandringer er vi i løpet av tiden blitt godt vandt med og vi står bedre rustet enn noen gang til å ta i mot det nye familiemedlemmet. Tid har vi også mengder av før barnet kommer til verden, så det lille logistikk problemet skal vi fint klare å løse før den tid kommer. Skal jeg være helt ærlig så er dette en utfordring vi kun ser frem til, vi gleder oss til å få nok et familiemedlem i løpet av året og frem til da skal vi bare nyte øyeblikkene med de barna vi allerede har.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *