BARNA MINE ER BORTSKJEMTE DRITTUNGER!

yb

Du vet at det er en form for omsorgssvikt at barna dine ikke har regler?

Du vet at barna dine har større sjans for å havne ut på kjøret i ungdommen, fordi de ikke har lært seg regler?

Du er verdens dårligste pappa, som ikke setter grenser for barna dine!

Slik ser innboksen min ut nesten daglig, for det er alltid noen som vil mene noe. Det spesielle her, er at det er ei og samme dame som alltid har noe på hjertet. Jeg blir litt forbauset over at hun kan mene så mye om meg og mitt liv. Det eneste hun har å gå ut ifra er hva jeg deler i sosiale medier, hun kjenner ikke meg på noen annen måte. Normalt lar jeg slike kommentarer flasse av, men akkurat nå følte jeg for å komme med et lite motsvar.

For er det noen barn som vet hva regler er, ja, så er det mine barn og bonusbarn. Hver eneste dag blir de minnet på hva som gjelder og de har alle hver sin liste de må følge i løpet av uken. De vet godt hva omsorg er, de vet godt hva kjærlighet er, men de er også veldig klar over hva kjeft er. Poenget er bare det, at dersom jeg snakker til barna her hjemme. Så gjør jeg det der og da, jeg har dessverre ikke tid til å be de vente, slik at jeg kan ta frem kameraet i forkant.

Jeg deler riktignok mye av barna og min hverdag, men jeg deler aldri av barna i sårbare situasjoner. Kanskje er det derfor du føler at de er bortskjemte drittunger. Men en ting har du helt rett i, for barna mine er veldig bortskjemte. De har ikke mye av materielle ting, men de har foreldre som er der for dem til enhver tid. De har foreldre som tar de med på turer, de har foreldre som har tid til å følge opp aktiviteter og de har foreldre de kan prate med om alt mellom himmel og jord.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “BARNA MINE ER BORTSKJEMTE DRITTUNGER!”

  1. Ikke bry deg om det bare et menneske som ikke har noe annet å gjøre , men hvis hun fortsetter så må du jo gjøre noe. ikke la andre mennesker ødelegge din familie og lykke. Synes du er utrolig flink og det er Carina også. Vær stolte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *