Da vet vi kjønnet på barnet.

50498877_326839898040786_147515651123052544_n

Det å få beskjeden om at man skal bli pappa er veldig spennende, det å få være del av en fødsel er om mulig enda mer spennende, men det som er nesten like spennende som dette er den dagen man får vite kjønnet på barnet. I flere uker har vi synset og ment hvilket kjønn det kan bli, vi har testet med ringer over magen og ikke minst kjenner mor etter hvilken form hun er i. Hun har vært gravid med både gutt og jente, så hun tror hun kjenner igjen formen litt hvert fall.

Tror vi i hvert fall selv da, for vi kan tro og mene det ene og det andre, men til slutt er det jordmor som sitter med fasit. Ikke bare gir hun oss svar på hvilket kjønn det blir, hun gir oss også beskjeden om barnet er friskt og alt som er nødvendig å vite. Jeg skal innrømme det at jeg er veldig spent på hvilket kjønn det er denne gangen, for denne gangen håper jeg veldig på at det er en gutt inne i magen. Sist håpet jeg veldig på jente og den gang traff jeg blink, nå gjenstår det å se om det skjer igjen.

Men skal man se på mønstrene i våre familier, kommer jeg fra en familie med veldig mange gutter og min samboer kommer fra en familie med like mange jenter og gutter. Faktisk er det ei jente i overtall nå som Ynwa Sofie er født og beriker vår hverdag. Derfor håper jeg nå at det kommer en gutt som skal utligne den jente ledelsen, men svaret på det får vi først vite i starten av februar og uansett hva det måtte være som befinner seg i magen kommer vi til å ta det i mot med åpne armer.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 hendelser på “Da vet vi kjønnet på barnet.”

  1. Så utrolig spennende. Husker selv hvor spent jeg var når jeg gikk gravid. Jeg hadde så på følelse at det var ei jente fordi jeg var så elendig i lang tid, men når det nærmet seg ultralyd så fikk jeg følelsen på at det var en gutt, og jeg hadde rett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *