DATOEN FOR DÅPSDAGEN ER KLAR!

66511901_705537306574187_911333154734735360_n

Tiden går så altfor fort! Jeg syntes ikke det er lenge siden hun kom til verden, men nå sitter vi allerede her og planlegger dåp. Egentlig så er det ikke så tidlig, for Tia Louise er allerede rukket å bli tre måneder. Men da vi døpte vår forrige datter, ventet vi så lenge at hun nærmest kunne gå opp til presten selv. Derfor var vi fast bestemt på å være tidligere ute denne gangen, faktisk startet forberedelsene allerede rundt juletider i fjor.

For i november i fjor hadde vi barnefri helg, da var min søster barnevakt for vår lille datter. Ni måneder etter det, vet jo alle hva som skjedde. Men i desember var vi barnevakt for hennes datter og jammen meg ga ikke det samme utfall for dem. Derfor sitter vi nå med to jenter, som kun har fire uker imellom seg. Derfor er det helt ypperlig å kunne feire dåpsdagen sammen. Det er jo nesten de samme gjestene uansett, pluss litt herlig krydder fra de andres familie også.

Da min søster er litt mer utålmodig enn meg, ble det klart at dåpen denne gang skulle være tidlig. Derfor har vi nå fått dåpsdagen vår fastsatt, til 8 desember 2019. Så nå gleder vi oss stort til å feire begge jentene.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *