DEN STØRSTE UTFORDRINGEN VED Å VÆRE FORELDER!

mygirls

Det er blitt mer og mer populært, det å skulle utsette det å få barn. Man er blitt mer bevist på å realisere sine egne drømmer først, uten at det er noe galt i det. Noen ønsker seg en utdanning, mens andre ønsker å oppleve mest mulig før de får barn. For meg høres dette ut som en god trend, det betyr bare at folk har forstått hva det innebærer å få barn. For selv om det å få barn er det beste som har hendt meg, er det liten tvil om at det også byr på noen utfordringer.

For i det sekundet man får barn, er det mye som endrer seg i ditt liv. Du må vende deg til våkenetter og du vil ikke lenger kunne gå på toalettet alene. Du må vende deg til bekymringer, enten barnet gråter eller ikke. For gråter barnet er du bekymret, men også om barnet skulle være stille bekymrer du deg. Du har ikke lenger den samme friheten og den sydenturen blir lagt litt på is. Men dette er på langt nær den største utfordringen, det er nemlig det å skaffe seg barnehageplass.

For barnehageplasser fylles fort opp, helst burde du søke plass i det du finner ut at du er gravid. Hvert fall om du vil være helt sikker på å få plass. Det var et stress med vår førstefødte, men faktisk enda verre nå med den nyfødte. Vi hadde sett for oss at det skulle bli enklere nå, med søskenkvote og alt det der. Men den gang ei. Det var rett og slett ikke plass til lille Tia Louise i barnehagen til storesøster, så nå har vi litt dårlig tid til å finne en barnehageplass. Men vi skal klare det!

Det er i motbakke det går oppover!


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *