DET ER PÅ TIDE Å AVSLØRE NAVNET!

021020_1347_JEGBLETRUET2.jpg

Jeg skal være den første til å innrømme det, at dette er et øyeblikk jeg har gruet meg litt til.

For da min første datter ble født, var vi tidlig ute med å avsløre navnet. Det vi ikke var så forberedt på, var reaksjonene vi skulle få på dette navnevalget. Det ble så mye mer, så mye større og så mye vondere enn vi hadde sett for oss. Det var rett og slett med på å legge en liten demper, på følelsen av å ha blitt pappa. Men nå som ting har roet seg, er vi ikke i tvil om at vi gjorde det rette valget den gangen. Nå er et nytt barn kommet til verden, derfor er vi klare til å nå avsløre hva barnet skal hete.

Vi har brukt lang tid på dette navnevalget, vi har hatt våre kriterier og til slutt sitter vi igjen med et resultat vi er veldig stolte av. For i og med at søsteren sin navn er inspirert av Liverpool FC, ville vi også at denne jenta skulle ha et navn med samme inspirasjon. Allikevel føler vi oss sikre på, at dette navnet ikke vil skape like mye reaksjoner, da det er mange som heter dette fra før av også. Inspirasjonen denne gang, kom ifra «This Is Anfield» og navnet til barnet er dermed: Tia Louise.

Vi er veldig stolte, samtidig som vi er veldig forelsket i denne lille skatten.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

10 hendelser på “DET ER PÅ TIDE Å AVSLØRE NAVNET!”

  1. Fint navn ????
    Visste du at Tia betyr Tante på spansk?
    Hadde en jente i barnehagen jeg var i praksis i som het Tia, var første gang jeg hørte navnet. Syns det er fint og spesielt

  2. Åååå, YNWA ????veldig fint navn med eller uten betydningen!

    asså jeg må si jeg er missunnelig, jeg er LFC men ikke mannen, meeen om det blir et barn nummer to ble jeg nå inspirert til å skjul komme med forslag til navn med betydning fra LFC ????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *