DET KOMMER LIKE BRÅTT PÅ HVERT ENESTE ÅR!

jul

Det har vært en solrik helg her i Stavern og gradestokken bikket akkurat 15 grader her på søndag. Det kan man ikke akkurat klage på i midten av oktober. Men for en som meg selv, som er født med hudlaget til Peppa Gris, ble det litt i overkant. Jeg måtte rett og slett finne frem solkremen, ala solfaktor 50. Man skulle kanskje tro at det holdt, men ikke for denne karen nei. Solbrent ble jeg. Heldigvis blir det litt kjøligere på kvelden nå i oktober, men det var en mager trøst.

For på vei til butikken på kvelden, satt jeg godt pakket inn i boblejakke. Ikke fordi det var så kaldt ute, men fordi jeg fremdeles slet med febertokter etter å ha blitt solbrent på dagen. Dere kjenner kanskje til den følelsen, når kroppen er glovarm men kjennes iskald ut. Alt som kommer i kontakt med huden gnisser og man syntes rett og slett bare synd på seg selv. Det var da jeg bestemte meg, når jeg kom hjem skulle jeg pakke bort sommeren for godt. Jeg var lei av å være solbrent.

I det jeg ankom butikken, var jeg litt usikker på om jeg hallusinerte. For her gikk jeg solbrent, samtidig hadde jeg akkurat bestemt meg for å legge vekk sommerklærne når jeg kom hjem. Men i det jeg gikk inn inngangen ble jeg møtt av et stort fjell med brus, vi snakker ikke Coca Cola eller Fanta. Her snakket vi julebrus. Jeg blir like overrasket hvert eneste år, men samtidig begynner det å bli en tradisjon. At julebrus kommer i hyllene, den siste helgen jeg er solbrent hvert eneste år.


God Jul!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *