Det store navn valget!

49133110_1847054402090856_3439173243838136320_n

Skal man velge noe trendy? Skal man velge noe tradisjonsrikt? Skal man velge noe spesielt?

Gjennom et helt liv er det mange vanskelige valg som skal tas, men få betyr mer enn valget av navn på barnet ditt. Mulighetene er så utrolig mange, men valget så utrolig vanskelig. For man ønsker kun det beste for sitt barn, man ønsker å finne et navn som passer og man ønsker å finne et navn som barnet kan bære med stolthet hele livet.

Man kan si vi har kommet litt på vei i valget av navn, med tanke på at vi nå vet at det blir en jente. Det har eliminert bort en hel del muligheter, men fremdeles er det langt igjen til vi når det store målet. Nemlig å finne et navn til den lille jenta i magen. Så hvordan burde vi gå frem for å finne det perfekte navnet vi alle kommer til å elske?


Riktignok har vi vært igjennom denne prosessen en gang før, men den gang hadde vi jentenavnet klart før vi fikk vite kjønnet. Så da det ble klart at vi skulle få en jente, var det ikke noe spørsmål om navnevalg. Vi var så fornøyde med vårt valg, vi trengte ikke engang å tenke oss om før vi bestemte oss helt. Denne gangen føles alt annerledes.

Kanskje er det fordi vi var så fornøyde sist, at dette valget virker så mye vanskeligere. Vi fant drømmenavnet forrige gang og kanskje er det derfor vi ikke klarer å bli helt fornøyde denne gangen. Vi gir allikevel ikke opp, men vi ber om en liten håndsrekning fra alle dere flotte lesere. Alle tips tas i mot med stor takk!

Skriv ditt navn tips i kommentarfeltet og ikke spar på kruttet! Jeg vil helst se kommentarfeltet renne over av navn tips.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “Det store navn valget!”

  1. Marcelie ønsket jeg og kalle mitt barn om jeg skulle få jente. Dessverre ville ikke den mannen jeg valgte og få barn med ha det navnet 🙁
    Neste på lista var Adriane, eller Andrine, men heller ikke de ble vi enige om.
    Så jeg gir de videre til deg 🙂
    (Mine barn fikk forresten navnene Adelia og Celene 😁 )

    Lykke til med navnvalget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *