DU VIL IKKE TRO HVA JEG VEIDE!

vekt.

Jeg har vært veldig tydelig på at jeg ikke skulle la meg manipuleres av det kroppspresset som herjer her i landet. Man skal ikke ha for stor rompe, men den skal heller ikke være for liten. Man skal ikke ha tjukk mage, men den skal heller ikke være for tynn. Å gud forby appelsinhud, det skal man i hvert fall ikke ha. Selv elsker jeg appelsinhuden min, den får meg til å tenke på jul og gud som jeg elsker julaften. Så mye god mat og drikke på en og samme kveld.

Jeg har aldri hatt et mål om hvordan jeg vil se ut, jeg er mest opptatt av å føle meg vel i egen kropp. Noe jeg gjør, for mat får meg til å føle meg vel. Men samtidig har jeg en del hjerte og kar sykdommer innad i familien, som gjør at jeg også må være litt på vakt. Derfor har jeg spist 10 bamsemums, fremfor 12 bamsemums på lørdagskvelden. For som sagt jeg er glad i mat og ikke minst i søtsaker, så det er ikke noe alternativ å kutte det helt ut heller.


Jeg er tross alt nokså flink til å bevege meg, for minst tre dager i uken spiller jeg fotball med gutten her hjemme. Samtidig er jeg aktiv i leken med de to yngste barna. Derfor tenkte jeg at det ville være en god ide å gå på vekten, bare for å se hva all denne mosjonen førte med seg av vektnedgang. Det skulle jeg aldri ha gjort. For en ting er å føle seg vel i egen kropp, en annen ting er å passe litt på vekta. For aldri før hadde jeg veid så mye, hele 119,4 kg.

Da hjelper det lite med kommentarer som, du ser ikke ut som en på 119,9 kg. Men heller det. For da min stedatter skulle gjette min vekt, tippet hun 168 kg. Så takk for den. Men fra spøk til alvor, her er det faktisk viktig å ta tak. Med tanke på min egen helse og fremtid. Jeg vil nødig forlate denne verdenen før mine barn er vokst opp. Derfor skal jeg nå ta litt tak, forsøke så godt jeg kan å gjøre noe med dette. Men da uten å overdrive.

Kanskje er det overgangsalderen som melder seg, men det var litt av et sjokk da jeg så hva vekten viste meg.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *