ELSKER DU BARNA DINE?

lekser.

Jeg vil tro at de fleste av dere som leste denne overskriften, hever litt ekstra på øyebrynene og tenker hva i huleste mener han med det. Det var i hvert fall det jeg gjorde, da jeg fikk spørsmålet om jeg virkelig elsket barna mine. Grunnen til at dette spørsmålet kom opp, var fordi jeg skrev et innlegg om at jeg nusset min datter på munnen. Mange mente at man bare kysset de man elsket og at ingen kunne elske barna sine. Bare være veldig glad i dem.

For å svare på spørsmålet deres først. Ja, jeg elsker barna mine. Jeg elsker dem mer enn noe annet, de betyr alt for meg og jeg hadde gjort hva som helst for dem. Jeg elsker hver gang min datter roper på pappa. Jeg elsker hver gang min datter søker trøst hos meg. Jeg elsker hver gang min datter får meg til å le. Jeg rett og slett elsker barna mine. For meg er det helt utenkelig å ikke elske barna mine. Jeg er også veldig opptatt av å fortelle de det,hver eneste dag.

Når det er sagt, så respekterer jeg at andre ikke ser slik på det. Jeg har ingen rett til å si at alle må elske barna sine. Selv om jeg mener at alle foreldre burde elske barna sine.

Elsker du barna dine, eller er du bare uendelig glad i dem?

 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

7 hendelser på “ELSKER DU BARNA DINE?”

 1. Jeg elsker sønnen min mest av alt i verden – det har jeg gjort fra han ble født, og nå er han over 20 år. Han kommer alltid til å være den som betyr mest for meg. For meg er det en selvfølge å elske barna sine. 🙂 Til å begynne med da mannen min og jeg var sammen sa jeg fra til ham at sønnen min alltid kom til å bety mest for meg, og han bare ser på meg og sier: «Ja, selvfølgelig». Puh – takk og pris for at han hadde forståelse for det selv om han ikke har barn som er sine biologiske. <3

 2. Jeg synns det er helt greit å elske sine egne Barn????❤️, er ikke noe galt i det synns jeg , er nå helt naturlig og si det om sine egne Barn❤️????. Jeg sier også det til sønnen min, det har jeg gjort helt fra han ble født, og jeg gjør det fortsatt, og han er snart 11 månder????

  1. Så bra, det er for meg også helt naturlig. Jeg synes alle foreldre bør og skal elske barna sine 🙂

 3. Eg elsk datteren min og det har eg gjort i snart 18 år og eg elsk barnebarnet mitt på 8 månder eg elsk de av heile mitt hjerte og sier det til de vær dag på det til min datter og barnebarnet mitt ❤❤.
  Min pappa så når han ble oldefar i vinter att han følt seg nesten ny forelska for så høgt elsk han oldebarnet sitt .❤????

 4. Det er ingen tvil om at jeg elsker barna mine. 🙂 Vi sier dessuten ikke bare «Glad i deg» her i huset, vi sier «elsker deg!» til hverandre, både barna til oss voksne og omvendt. Også er mannen min og jeg veldig flinke til å si det til hverandre også.
  Men jeg har aldri nusset unga mine på munnen. Jeg fordømmer ikke de som gjør det, men JEG føler at munnen til barna mine er forbeholdt kommende kjærester. 🙂 Men det er bare hvordan jeg føler det.

  1. Det er bra, det er sånn jeg mener det skal være. Man må tørre å si at man elsker de man elsker og man får aldri sagt det nok. Når det kommer til nussing, er det bedre å gjøre det man selv føler er rett. Det er sånn det bør være det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *