EN BEKLAGELSE ER PÅ SIN PLASS!

gravid

Alle mennesker kan gjøre feil og jeg er heldigvis intet unntak. Jeg har gjort mange feil i løpet av mitt liv, til og med litt fler en jeg egentlig skulle ønske. Heldigvis fører feil noe godt med seg også, for det er mulig å lære mye av feilene man gjør. En av de viktigste tingene jeg har lært som følge av mine feil, er at det er viktig å beklage feil man har gjort. Spesielt om feilen din går utover andre enn deg selv, noe det har gjort i dette tilfellet her.

For under mitt innlegg «Kjære VIP forelder», ser jeg at jeg kan ha tatt litt mange mennesker under en kam. For selv om dette ikke var min hensikt, klarte jeg å generalisere alle mennesker med fin bil, flott hus og god råd som VIP foreldre. Det er så langt i fra sannheten som man kommer, her ble jeg rett og slett revet med av min egen frustrasjon og kom med noen uttalelser som jeg med fordel kunne ha spart alle dere for.

Som om ikke det var nok, klarte jeg også å tråkke andre mennesker på tærne. For under mitt avsnitt om parkering i barnehagen, tok jeg alle som har benyttet denne «ulovlige» parkeringen under en kam. Dette er noe jeg beklager på det sterkeste, for jeg skjønner at noen er i behov av disse som følge av sykdom, operasjoner eller lignende årsaker. Også her kunne jeg spart på kruttet og ikke latt følelsene ta overhånd.

Jeg burde vært klarere på hva som lå bak dette, for dette handlet om spesifikke tilfeller der jeg har følt meg tråkket på. Kanskje var det ikke parkeringen som var vært, kanskje var det ikke det at de ikke hilste som var verst. Kanskje var det holdningene til den ene personen, som over tid har irritert meg så grenseløst som utløste mitt sinne. Jeg skal komme tilbake til det senere, for dette innlegget skal kun være en beklagelse fra min side.

Jeg beklager at mitt innlegg kan ha såret enkelte personer som ikke fortjente det. Jeg beklager at jeg generaliserte en gruppe som på ingen måte kan kategoriseres som et enkelt folkeslag.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *