EN HYLLEST TIL ALLE MØDRENE DER UTE!

oss

Kalenderen har hopet seg opp med nye og spesielle merkedager de siste årene. Men der Valentines Day og Halloween har blitt tatt godt imot av oss nordmenn, kan dager som Biff og Blowjob dagen sies å ha falt litt mer igjennom. Jeg er av dem som mener slike merkedager kan være litt tullete, dette er noe handelsstanden har stilt i stand for å presse ut de siste kronene av oss nordmenn. Men det er en dag jeg virkelig mener at fortjener sin plass og det er morsdagen!

For det å være mor, kan sikkert høres enkelt ut! Men er det noen her i samfunnet som fortjener en hyllest, så er det nettopp mødrene. For mødre er virkelig hverdagens helter, de ligger alltid et steg foran oss andre og tar tak i de tingene andre ikke engang legger merke til i hverdagen. Jeg kjenner nesten at jeg blir rørt, når jeg tenker over hvor mye de ofrer i hverdagen. For en mor setter alltid andres behov foran sine egne behov og målet til en mor er at alle andre skal ha det bra.

Men det er ikke bare i hverdagen at mødre er helter. For om man tenker på alt som hører med til det å bli en mor, blir mødrene om mulig et enda større forbilde for meg i hverdagen. Hvis man tenker på svangerskapet og fødselen, er det i seg selv en innsats som trumfer alt en mann kan få til i løpet av et helt liv. Mødrene burde vært båret på gullstol gjennom hele livet, der de bare kunne sitte og lese «Fifty Shades of Grey» mens de ble minnet på hva de betyr for alle oss andre.

For å sammenligne litt! Jeg anser meg selv som en god pappa, men jeg når ikke engang mødrene til anklene. Jeg anser meg selv som en pappa med stor omsorg, men sammenlignet med mødrene kommer jeg til kort. Jeg anser meg selv å være en pappa med god kontroll, men det kan ikke engang sammenlignes med mødrene. For mødrene er og vil alltid være limet i en familie. Det er de som sørger for at familien AS holdes gående og de fortjener all mulig hyllest!

Jeg er så heldig å ha en slik mamma i huset! En mamma som alltid sørger for at barna har rent skift i barnehagen og en mamma som til enhver tid ofrer egne behov for å dekke andre sine behov. En mamma som kan skifte bleier, ta strikk i håret og lage matpakke på en og samme gang. Jeg skulle gjerne kommet med noen velvalgte ord på den store dagen, men ingen ord i verden kan beskrive den innsatsen du gjør for meg og hele familien. Du er enestående og et stort forbilde!

Jeg elsker deg!


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *