EN JENTEPAPPAS HMS HÅNDBOK!

68516497_947862718884084_1422472020016234496_n

Det sies det at de beste elskerne kun lager jente barn. Vel, det er i så fall bare en mager trøst. For som jentepappa står problemene i kø og det nytter ikke å ligge på latsiden. Allerede fra den dagen de blir født starter arbeidet, arbeidet med å utarbeide den perfekte HMS planen. Jeg snakker ikke da om sikring av skuffer eller spisse bordkanter. Her jobbes det mye lenger frem i tid, vi snakker en 14-15 år fremover i tid.

For den dagen det dukker opp en slask av en gutt på døren. Du vet de med bukser som henger godt nedenfor rumpeballene og har en stemme som brister som følge av stemme skifte. Jeg ser det nå, at jeg omtaler egentlig meg selv som 14 åring. Men så var jeg en trussel for alle fedre der ute også, hvert fall likte jeg å tro det selv. Men fra spøk til alvor, det er altså den sikkerheten jeg er ansvarlig for og jeg er godt i gang allerede.

Jeg har lagt slagplanen

For mens denne fremtidige gutten fremdeles lå og gulpet i lekegrinda si, hadde jeg allerede utviklet et strømgjerde rundt eiendommen. Et gjerde som vil holde alle uønskede på god avstand. Mens denne fremtidige gutten lærte seg å gå, var jeg allerede ferdig med jegerprøven. Jeg hadde også skaffet meg tilstrekkelig med våpen. Nå er du i en fase der språket skal læres, men etter mine beregninger vil du ikke engang klare å si hei til min datter.

Du skal vite det at uansett hva du prøver deg på, så har jeg hatt 14 års forsprang på deg. Så om du klarer å be min datter ut på skoleballet, ja da er du jævlig god.

PS: Dersom du er den potensielle kjæresten til min datter og du tilfeldigvis leser dette om 14 år. Ikke vær redd, jeg er ikke så tøff som jeg tror!

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *