EN STOR UNNSKYLDNING TIL YNWA SOFIE!

063019_1820_ERDETVIFORE1.jpg

Jeg har vært relativt tøff i trynet, jeg har hatt mange meninger rundt barn og foreldre. Spesielt da jeg selv ikke hadde barn selv, mente jeg mye rart om både det ene og det andre. En av tingene jeg hadde en mening om, var hvorfor foreldre skulle spare på alt barna drasser med seg hjem fra skole og barnehage. Som for eksempel kongler med øyne, dorull nisser som ligner mer på et troll og ikke minst tegninger med en liten krusedull på.

Men her om dagen, da jeg skulle levere Ynwa Sofie i barnehagen, fikk jeg meg en liten overraskelse. For jeg kunne se at det var noe som skilte seg ut i hyllen hennes, jeg tenkte først at det var en beskjed, men så kom jeg på at disse blir hengt opp. Da jeg kom nærmere skjønte jeg fort hva dette var, det var Ynwa Sofie sin aller første tegning. Helt ut av det blå, kjente jeg tårene presset seg på, men hva var det jeg gråt av?

Jo, det var den tegningen, med en merkelig krusedull på, som ingen klarer å se hva er. Men det betydde ingenting lenger, dette var Ynwa Sofie sitt kunstverk. Aldri før hadde jeg sett noe vakrere, jeg ble så glad inni meg av denne tegningen og plutselig forstod jeg hvor feil jeg hadde tatt hele livet. Disse tegningene betyr noe for meg, de betyr noe for Ynwa Sofie og aldri i verden om disse skal kastes.

Så en stor unnskyldning til Ynwa Sofie, for pappa sine dumme tanker i gamledager. Jeg er så stolt over alt du får til, pappa elsker deg!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *