ER DET GREIT Å KYSSE BARNA SINE PÅ MUNNEN?

gift

Man kan til stadighet lese om kjendiser, som får kritikk for å kysse sine egne barn på munnen. Men hva er det egentlig som gjør det så ille, det å kysse sine egne barn på munnen? Selv kysser jeg min eldste datter på munnen, selvfølgelig ikke under tvang, men fordi min datter liker å herme etter meg og min samboer. For meg er dette helt uproblematisk, jeg syntes faktisk det er en fin måte å lære barna at kyssing er en helt naturlig del av hverdagen hjemme hos oss.

Nå er min datter snart 2 år og jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å kysse henne på munnen. Det kommer sikkert en dag, da dette føles unaturlig. Enten for meg, eller for min datter. Men jeg ser allikevel ikke problemet, med foreldre som kysser barna sine på munnen også når de blir eldre. Det er mulig jeg ikke har fått med meg årsaken, til at mange mener at kyssing av barn ikke skal forekomme. Men dersom det finnes en god grunn for det, så vil jeg med all sannsynlighet ikke slutte med det selv om.

Er det greit å kysse sitt eget barn på munnen og eventuelt hvor lenge er dette naturlig?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

8 hendelser på “ER DET GREIT Å KYSSE BARNA SINE PÅ MUNNEN?”

  1. Her kysser/kysset jeg barna på munn om de kom å ville det. Gjør det fortsatt med dattra på 1,5 år. Men sluttet med største gutten når han ble 6. Da følte jeg det ble unaturlig og forklarte han grunnen, som var at han hadde begynt å kysse på «kjæresten» han hadde den gang.
    Men det som irriterer meg grønt er andre som kysser barna mine på munn!!! Syns det blir heeelt feil. Til nød ok hvis lille susser mommo på munn. Men andre i familie gjør dette selvom min datter lager sussetrut til de, syns jeg blir så feil og blir rett og slett irritert og sint…

  2. Jeg har gjort det av å til men etter di begynner på skolen så syntes jeg det er helt unaturlig! 😂 er liksom jeg som syntes dem blir for store da!

  3. Synes ikke det er noe galt i å kysse/nusse ungen sin på munnen så lenge han/hun vil det selv også. Oftest er det jo ungen som viser tegn til at de vil nusse på munnen også, i hvert fall var det sånn med sønnen min den gang han var liten. Dessuten er det jo stor forskjell på voksen-kyss og å nusse ungen sin på munnen også. Synes bare det er søtt med et nuss på munnen, jeg. Ikke noe seksualiserende ved det i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *