ER DU IKKE PAPPAEN TIL YNWA SOFIE?

kent

De siste dagene har det strømmet på med spørsmål i innboksen min. Det alle sammen lurer på, er om Ynwa Sofie ikke er min datter. Men la meg gjøre det klart med en gang, det er jeg som er pappaen til Ynwa Sofie. Når det er sagt, så skjønner jeg godt alle dere som har stilt spørsmålet. For det var en relativt klønete overskrift på innlegget mitt i starten av uken, som på mange måter kunne misforstås. Derfor vil jeg bare få understreket en gang til, hva dette egentlig handlet om!

Jeg er pappaen til Ynwa Sofie, det har det aldri vært noen tvil om. Helt siden første ultralyd bilde, har det vært umulig å juge fra seg henne. Heldigvis. Jeg tror nesten hele verden fikk med seg at dette var min datter, da vi i mange måneder tapetserte verdens aviser med vår historie. Men det fantes unntak, nemlig NAV! For i NAV sine systemer var det en annen som stod registrert som far, nemlig eks kjæresten til min forlovede.

Men verken jeg, min forlovede eller hennes eks kjæreste har noen gang vært i tvil. Derfor er jeg nå pappa til Ynwa Sofie på ordentlig og til og med på papiret!


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *