ER JEG EN DÅRLIG PAPPA FORDI JEG ER OVERVEKTIG?

072319_1734_VELGDINEKAM1.jpg

Jeg håper og tror at flere lar seg provosere av denne overskriften. Det gjorde i alle fall jeg, da det tikket inn en melding i min innboks. På meldingen stod det at jeg var en elendig pappa og grunnen til dette var at jeg var overvektig. En mann på min størrelse, kunne umulig gi barna mine det de trengte. Jeg veier riktignok litt over normalen, men jeg klarer helt fint å aktivisere mine barn og det helt uten problemer.

Dette kommer fra den samme personen, som tidligere har sagt man ikke kan elske barna sine. Personen mener også at man ikke kan nusse barna sine, da dette er seksualiserende og et overgrep mot barnet. Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, for jeg har aldri tenkt over at vekt gjør deg til en dårlig forelder. Jeg mener heller ikke at vekten har noe å si, men tydeligvis er det noen der ute som mener noe annet.

Hva mener du? Er overvektige dårligere foreldre?

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

6 hendelser på “ER JEG EN DÅRLIG PAPPA FORDI JEG ER OVERVEKTIG?”

  1. Herregud det er det sunneste jeg har hørt!!! Du er en fantastisk pappa å ste pappa!!! Du gjør mye mer med dine unger en mange tynne stankelbein! Vær stolt av den du er å den flotte jobben du gjør med barna dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *