Et minne for livet

TN

(ANNONSE) Alle foreldre der ute har kjent på denne følelser, alle besteforeldre der ute har kjent på denne følelsen, men uansett hvordan du vrir og vender på dette vil ingen ting endre seg. For selv om vi foreldre i alle år har blitt advart mot å ta vare på baby tiden, sitter vi alle igjen like overrasket og spør oss selv hvor tiden ble av.

Jeg har opplevd mange søvnløse netter etter at jeg ble pappa, men ikke fordi datteren min har holdt meg våken. Jeg har rett og slett vært redd for å gå glipp av så mye som et minutt av baby tiden, for skulle jeg sovnet kunne jeg risikert å våkne opp og se datteren min spasere opp kirkegulvet for å bli konfirmert.


Det kan kanskje høre overdrevent ut, men for en forelder er det akkurat slik det føles. Før du i det hele tatt rekker og si ordet barn, har de rukket å flytte ut og etablere seg og gi deg barnebarn. Dette livshjulet vil aldri slutte og rulle, derfor tok jeg grep for å bevare babytiden så lenge som mulig.

For hos Trykk Norge AS har de nemlig fødselsplakater, dette er plakater som vil bevare fødselstiden for alltid. På denne måten har jeg skaffet meg et minne om babytiden for alltid, for det er ingen hemmelighet at jeg også blir eldre i samme takt som barnet. Derfor har jeg nå sikret meg en fødselsplakat som jeg skal ha hengende også på gamlehjemmet når den tid kommer.

Gi deg selv et minne om babytiden du også, bestill din fødselsplakat NÅ på linken under:

https://trykknorge.no/product/fodselsplakat-fodselslerret/

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *