ET OG ET HALVT ÅR TOK DET, FØR JEG KLARTE Å LEGGE MIN DATTER ALENE!

66099905_2411306962489871_7961328787784728576_n

Med denne overskriften, seiler jeg opp som favoritt i kategorien, årets dårligste pappa. Jeg har ingen problemer med å akseptere det, men det er rett og slett sannheten. Det har gått et og et halvt år, uten at jeg har kunnet legge min datter alene. Det er ikke fordi jeg er tafatt, eller fordi jeg ikke har hatt et ønske om å klare det. Det har rett og slett vært helt umulig. Det har plaget meg, jeg har slitt med å akseptere det, men realiteten er at jeg ikke har klart å gjøre noe med problemet, før nå!

Min datter har nok hatt meg litt rundt lillefingeren, i og med det er min første opplevelse som pappa. Men jeg har virkelig forsøkt å få dette til, men hver eneste gang har det endt opp i krokodille tårer. Det har det gjort for min samboer også, men når hun forlater rommet, blir det stille etter noen minutter. De gangene jeg har lagt henne i sengen, for deretter å forlate rommet akkurat som min samboer, blir det ikke stille. Hun gråter og gråter, uten stans, helt til noen plukker henne opp igjen.

Dette er noe som virkelig har plaget meg, jeg har faktisk følt meg som en dårlig pappa, som følge av dette. For selv om jeg kan være verdens beste pappa på mange områder, har dette vist meg at jeg ikke er en fullkommen pappa. Derfor har jeg forsøkt alt for å lykkes med denne ene tingen. Jeg har lest fra bok, jeg har sunget en sang og jeg har forsøkt min samboers metode. Derfor var det endeløs jubel, da jeg her om dagen endelig lyktes. Bare ved å legge henne ned, si god natt og deretter forlate rommet.

Siden den dagen, har jeg lagt henne hver eneste kveld. Å jeg elsker å føle meg, som en fullkommen pappa! Endelig!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *