FIKK JEG PAPPAPERMISJON DENNE GANGEN?

pappaperm

Regelverket rundt fedrekvoten er faktisk så vanskelig å forstå, at selv de ansatte i Nav ikke klarer å videreformidle regelverket til sine søkere. Det var svaret jeg fikk, da jeg for et år siden skulle søle pappapermisjon med min første fødte. Dette på tross av utallige telefonsamtaler og forespørsler om veiledning i prosessen. Allikevel endte jeg opp med å sitte med skjegget i postkassen, en plass i Tønsberg der alle skriv til NAV skal sendes om du bor i Vestfold.

Grunnen til at jeg ikke fikk pappapermisjon den gangen, var fordi jeg var for sent ute med søknaden. Dette på tross av motstridene beskjeder om å vente med å søke. Frustrasjonen var komplett og på et tidspunkt satt jeg med ned og leste alle reglene. Det var ikke alt som var forståelig, men det var nok til at jeg laget min egen guide til andre fedre der ute. Derfor var spenningen stor da jeg skulle søke denne gangen, for når man lager en guide til andre, må man vite at det funker.

Heldigvis hadde jeg lært meg regelverket, jeg hadde forstått alt riktig denne gangen og nå ser jeg frem til pappapermisjon fra 2.2.2020

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *