FØRSTE DAG MED TILPASNING I NY BARNEHAGE!

smil

Jeg må innrømme det, at vi hadde sett frem til denne dagen med blandede følelser. For på den ene siden var vi glade for at begge jentene våre fikk plass i samme barnehage. Samtidig skulle de nå starte i en barnehage som var helt perfekt i forhold til skolekrets. Men på den andre siden gruet vi oss til å måtte ta vår eldste datter ut av kjente omgivelser, samtidig visste vi hvor glad hun var i å være i den gamle barnehagen. Derfor var det en god blanding av glede, spenning og frykt før første dagen i ny barnehage.

Helt siden Ynwa Sofie startet i barnehagen for første gang, har hun blitt omtalt som en skikkelig barnehage jente. Ei som er uredd, flink til å sosialisere seg og ikke minst ei som lett finner trygghet hos de voksne. Derfor hadde vi et håp om at denne forandringen også skulle gå smertefritt for seg. Spesielt da alle har fortalt oss at det er verst for oss voksne. Mamma og pappahjertene blør, men barna klarer seg stort sett bedre enn hva vi tørr å håpe på.

Første dag i ny barnehage var et godt bevis på at dette stemmer. Hun visste fra første sekund at hun er den barnehage jenta alle sammen har snakket om. Hun virket trygg fra første sekund, lekte med de andre barna som om hun hadde kjent dem i all tid. Som pappa ble jeg utrolig stolt over hvordan hun taklet dette og jeg kjente en glede over at dette kommer til å bli bra. Det at jeg også fikk lov til å reise hjem i en times tid, visste at hun følte seg trygg allerede etter få timer.

Så nå ser vi frem til fortsettelsen og tiden i en barnehage vi syntes var utrolig fin med koselige ansatte. 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *