HELGESTEMNING RUNDT BÅLET!

header

Jeg har alltid hatt en drøm om å være en naturens mann. Du vet de som dreper byttet sitt med bare hendene og kun lever av det som finnes i naturen. Dessverre er jeg alt for pysete til å leve ut drømmen, jeg er nemlig livredd for alt som beveger seg i skogen. Det nærmeste jeg kan kalle å ha tatt liv av et bytte, starter på m og slutter på aur, som barna ville sagt det. Derfor har jeg lagt fra meg det å skulle sikre meg byttet med bare hendene.

Jeg har også hatt en drøm om å tenne ild uten fyrstikker. Du vet sånn som Lars Monsen ville gjort det, med både forstørrelsesglass, gress og noen steiner. Dessverre er jeg for lite nevenyttig til å få til det også. Det nærmeste jeg har vært å skape ild, er da jeg glemte at engangsgrillen var satt i gang ute på verandaen. Så man kan trygt si at skogen ikke er min beste venn, men det hindrer meg ikke i å elske naturen. Så hver helg tar vi med barna ut på tur.

Denne helgen tok vi med oss nesten hele familien, sammen hadde vi samlet oss i en gapahuk for å grille pølser på bålet. Jeg meldte meg tidlig som bål ansvarlig, så i ren Lars Monsen stil dukket jeg opp med grillkull, tennveske og lighter. Det ble raskt fart på flammene og pølsene kunne grilles i perfekte forhold. Selv om røyken svei litt i øynene og pølsene ble i overkant svarte, var det ingenting som kunne ta fra oss den koselige stemningen rundt bålet.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *