HJELP! VI ER GRAVIDE IGJEN!

hjerte

Ja jeg vet det er en diskusjon! For er det hun som er gravid, eller om det er vi som er gravide. Men akkurat nå er den diskusjonen nokså irrelevant, for akkurat nå har jeg behov for å snakke om noe helt annet. Nemlig at hun er gravid, eller at vi er gravide. Enklere forklart, vi venter nok et barn!

Jeg hadde akkurat kommet hjem fra jobb, jeg kunne se det på min samboer at det var noe hun ville fortelle meg. Hun sa ingenting, men uttrykket hennes var tydelig. Jeg tenkte ikke mer over det da hun ikke sa noe, men så fort ungene hadde lagt seg kom den skumleste setningen i hele verden. «Kent, vi er nødt til å snakke sammen». Jeg begynte med engang å tenke, hva er det jeg har gjort galt nå.

Jeg tenkte så det knaket! Hadde jeg husket å sette på oppvaskmaskinen? Hadde jeg fjernet de skitne sokkene fra soveroms gulvet? Så kom jeg på det, jeg hadde glemt å tørke opp etter meg når jeg var ferdig å dusje. Jeg sa til henne at jeg skulle fikse det med en gang, men hun svarte alvorlig tilbake: «Kent, nå må du høre på hva jeg har å si!» Nå var det virkelig alvor, så jeg satt meg tilbake i sofaen og var klar til å ta imot det som måtte komme. Trodde jeg i hvert fall!

«Kent, jeg er gravid». Jeg gikk med engang inn i en sjokktilstand, jeg klarte ikke engang å svare henne. Jeg ble sittende å måpe ut i luften, for hvordan skulle vi klare å ta vare på fem barn. Jeg fikk ikke ut et eneste ord, jeg kunne høre min samboer i det fjerne. «Kent? Kent? Kent?» Det siste brølet var så høyt at jeg kviknet til, jeg klarte å svare henne denne gangen. «Ja» svarte jeg. Min samboer så meg i øynene og sa: «Klokka er kvart over 7, du har forsovet deg»

Jeg pustet lettet ut, for det hele visste seg å være en drøm!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “HJELP! VI ER GRAVIDE IGJEN!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *