HVA ER DIN FAVORITT JULEKALENDER PÅ TV?

jis

Nå er det ikke mange dagene til det braker løs. Barn over hele landet, men også foreldrene har gledet seg i lang tid. For endelig er det tid for den tradisjonsrike julekalenderen på TV. Vi voksne minnes dette fra vår barndom, ofte savner vi også det som den gang ble sendt. For de siste årene er det laget mange julekalendere, noen med et litt større potensiale for å overleve som julekalender enn andre. Men felles for de alle, er å skape den ultimate førjulsstemningen.

Her i huset er vi veldig uenige, når det kommer til å kåre en favoritt. Jeg er av den eldre generasjonen, som ikke har sett julekalendere på flere år. Så for meg er det fremdeles «Jul i Skomakergata» som er favoritten. Min samboer er litt mer oppdatert, hun har sittet pal i 11 åe med sine barn. Allikevel er det en gammel klassiker som seiler opp om favoritten, for der er det «Jul i Blåfjell» som er favoritten.

Blant de minste barna, har vi to som ikke har gjort seg opp en mening. Men for de to andre, er det slik jeg har forstått det. «Julekongen» og «Jul i Svingen» som seiler opp som favorittene. På en måte er det fint at så mange kalendere engasjerer, det betyr at veldig mange har lykkes i sine forsøk.

Men hvem er den ultimate julekalenderen for deg?

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *