HVA SYNTES EGENTLIG BARNA OM AT JEG BLOGGER.

header

Jeg ble på mange måter kastet inn i rollen som bonuspappa. Jeg hadde ingen anelse om hvordan barn fungerte på den tiden og så vidt jeg husker fikk jeg aldri noe bruksanvisning heller. Så jeg måtte rett og slett ta et lynkurs i barn, nå tre år senere kan jeg fortsatt ikke kalle meg utlært. Men en av tingene jeg gjorde på den tiden, var å starte en blogg. En blogg om hvordan det var å være stefar, en blogg der jeg delte mine erfaringer. Men jeg fikk også mange tips på veien.

Etter hvert fikk jeg også egne barn, jeg forstod plutselig litt mer om hva det innebar. Men allikevel hadde jeg blitt veldig glad i bloggen, jeg likte å skrive ned mine tanker og videreformidle det ut til verden. Men barna har blitt eldre de også og nå forstår de litt mer av hva jeg driver med. Det vil si litt, for de tror fortsatt at jeg er en kjendis fordi jeg blogger. Noe jeg definitivt ikke er, men i deres hoder er jeg det. De spør meg stadig om bloggen og viser en stor interesse for bloggen.

De liker at jeg blogger, de syntes det er gøy å følge med. De leser på langt nær alt jeg legger ut, men de er allikevel store støttespillere i hverdagen. Det er de som inspirerer meg til å skrive og det er de som skaper mange av historiene. Så enn så lenge syntes de at det er kjempe stas, men den dagen bloggen blir noe flaut og rart vil jeg lytte til det. Men enn så lenge, så kjører vi på!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *