Ikke før hadde jeg kommet over sjokket, så smalt det igjen!

120218_1226_Jegskammerm1.jpg

Jeg hører stadig flere si at de er gravide, altså er det ikke bare jenta som er gravid lenger. Jeg skal innrømme at jeg har stusset litt på dette, da vi menn egentlig bare er turister på et cruiseskip igjennom hele svangerskapet. Til og med når det kommer til selve jobben med å få barnet ut er det flere menn som må melde pass og jeg har spurt meg selv om at alle disse mennene som besvimer under fødselen er årsaken til at noen får beskjeden om at sykehuset er fullt når de skal føde.

Selv om jeg aldri har forstått meg på begrepet om at vi er gravide, har jeg definitivt kjent på symptomene av å være gravid selv. For selv om det ikke vokste et barn i min mage da min kjæreste var gravid, hadde jeg en forferdelig tendens til å legge på meg. Jeg vet ikke om det var i sympati for min kjære eller om det rett og slett var latskap fra min side, men de harde fakta er uansett at jeg gikk opp fantastiske 11,2 kilo under forrige graviditet. Jeg beroliget meg selv om at disse skulle av så fort ungen var ute.

Men da min datter kom til verden var det veldig lite tid til trening, det vil si jeg valgte bort å finne tiden til trening. Kostholdet kunne jeg endret, men når man står på 24 timer i døgnet for at barnet skal ha det bra er det veldig lett å ryke på en burger utpå kvelden der. Jeg er tross alt en mann og menn er kjent for å synes veldig synd på seg selv. Derfor hender det litt for ofte at jeg trøste spiser en burger nede på gatehjørnet, det er ikke så lurt i henhold til planen min om å gå ned i vekt, men gud så godt det er.


Allikevel har jeg klart å få vekten til å bevege seg, så helt krise er det kanskje ikke. Dessverre for min del er det ikke om å gjøre å veie mest mulig, så derfor må jeg bare innfinne meg med at vekten har beveget seg feil vei og nye kilo er ønsket velkommen. Det at vi nettopp har feiret jul, nytt år og alt som kan feires, gjør at jeg ikke ennå har turt å nærme meg badevekten i 2019. Selv om jeg håper at vekten skal kalibrere seg i løpet av året, ser det veldig mørkt ut med tanke på at min kjæreste igjen er gravid.

Jeg har rett og slett ikke samvittighet til og fly rundt i huset her med six-pack, hadde det ikke vært for graviditeten så skulle jeg nok ha klart det, men selv om jeg kan være en litt ufyselig fyr er jeg ikke det her hjemme. Her hjemme er jeg nemlig som alle andre menn, nemlig en av dem som holder føttene til folk varme. Ja, du gjettet riktig, jeg er litt tøffel her på hjemmebane. Så selv om jeg selvfølgelig skulle gått rundt som en topptrent mann, har jeg rett og slett ikke hjertet til det og dermed lar jeg være.

Det er tross alt bare en kropp og jo mer kropp jeg har, jo mer kommer min kjæreste til å elske meg. Jeg lever under det motto, at så lenge noen klarer å elske hele meg, ja, da er de jammen meg verdt å satse på. Min kjære elsker hele meg og ikke minst elsker hun meg uansett vekt og derfor kan jeg gå inn i 2019 uten et eneste mål om vekt reduksjon.

Bon appetit!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *