Jeg gikk fra å være ungkar til å bli pappa på kun 11 måneder.

kentass

Det er ikke noen hemmelighet at ting tar tid med mannfolk!

Du har helt sikkert vært i den situasjonen at du har spurt din mann om å skifte en lyspære, mannen din har også helt sikkert sagt at dette skal han fikse, men gang på gang skuffer han deg med at pæren fremdeles ikke er skiftet. Sånn er det dessverre med oss mannfolk, vi prioriterer nok litt annerledes enn dere jenter. Men heldigvis, finnes det også noen supermenn som meg der ute.

Jeg har alltid hatt en drøm om å bli pappa, helt siden jeg var 16-17 år har dette hengt over meg som livets store drøm. Så da jeg ble singel igjen i en alder av 28 år, trodde jeg oppriktig at min største drøm her i livet skulle gå i vasken. Det er ikke fordi jeg er en mann som gir opp fort, men jeg hadde funnet ut at den store kjærligheten der ute, ikke fantes på dansegulvet eller hengende over en bar klokken 2 på natten. Jeg måtte tenke nytt og denne gang ble det litt utradisjonelt.

For Tinder er en applikasjon mange har trykket til sitt bryst, men den hadde ikke akkurat rykte på seg for å være en Kirsten Giftekniv. Dette var liksom en applikasjon for de som ikke fikk noen med seg hjem fra byen, en applikasjon for de som trengte et ligg på en helt vanlig onsdag og en applikasjon som ikke samsvarte med mine planer for livet videre. Så det endte opp med at jeg lastet ned denne applikasjonen da, klar til å jakte min store kjærlighet her i livet.

Kall meg gjerne kresen, men jeg satte opp tre kriterier som måtte utfylles for at jeg skulle gidde å bruke energi på dette. Det første punktet var at de bodde i nærheten av meg, det andre punktet var at de ville ha barn i fremtiden og det siste punktet var at de ikke skulle ha barn fra før av. Så det tok ikke lange tiden før jeg min perfekte match, med en nyskilt tobarnsmor fra Sandefjord. Så her snakker vi om en mann som stod bom fast på sine krav og ikke ga etter i det hele tatt. Not.

Litt usikker ble jeg nok i starten også, for som nyskilt tobarnsmor med et 13 års langt forhold bak seg hadde hun ikke helt kontroll på alt av begreper som fantes der ute. Så i beste mening inviterte hun meg til Netflix and Chill på første stevnemøte, du kan tro jeg hadde forhåpninger når jeg gikk inn døren der, men jeg forstod kjapt at for henne var Netflix and Chill, som i ordets rette betydning, film og avslapping.

Fra den dagen har vi ikke sett oss tilbake, mange mener nok at ting har gått litt fort med oss. Men om jeg skal forklare dette med en metafor, velger jeg å dra paralleller til en bilbane som de fleste av oss har hatt hjemme. For der folk syntes det gikk litt fort i svingene meg oss, følte jeg vi hadde perfekt fart gjennom svingene og dermed hoppet heller ikke bilene av. Så som dere kanskje skjønner, tretten måneder etter vårt første stevnemøte lå vi på Tønsberg sykehus som nybakte foreldre.

Så ikke kom her å si at jeg er en mann som bruker tid på å få ting gjort, jeg vet hvordan du får ting til å skje fort og selv om ikke det er en sjekkereplikk på alle områder, er det allikevel en god egenskap. Så sliter du med å få mannen din til å skifte lyspære, tagg han i kommentarfeltet så skal jeg ta en prat med han om hvordan man får ting gjort.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *