JEG HAR TATT NY TATTOVERING!

kent

Jeg kan nesten ikke huske sist jeg tok en tatovering. Noe som kjennes litt rart, da tatovering er noe man sjeldent glemmer. Litt på grunn av blekket som fester seg på kroppen, men også på grunn av smertene en tatovering gir. Jeg husker godt da jeg var yngre, jeg tatoverte meg nesten månedlig. Noe jeg er glad for at jeg har sluttet med, for det har blitt mye rart blekk på denne kroppen opp igjennom. Som for eksempel dollar sedler på armen og navnet til eks kjæresten min.

Det har også blitt noen tatoveringer i mer voksen alder. Tatoveringer med mer mening og tatoveringer som jeg kan være stolt av. Jeg har for eksempel tatovert navnet til datteren min på halsen, noe jeg gjorde fire måneder etter at hun ble født. Nå som jeg har blitt pappa igjen, hadde jeg en god grunn til å ty til blekket igjen. Dermed er også navnet til min yngste datter på plass, på halsen det også. Men denne gang på andre siden av halsen.

Jeg har flere ideer rundt dette, som kommer til å gjøre disse tatoveringene komplette. Heldigvis har jeg funnet meg en tatovør, som tar alle mine tatoveringer. Hun er veldig dyktig, samtidig som hun er lett å prate med. Noe som jeg syntes er viktig. Hun lager flotte motiver og er i mine øyne den beste tatovøren her i landet. Jeg anbefaler alle å sjekke ut hennes arbeid, for her er det mye fint. Sjekk ut nettsiden her og kontakt Talla for å bestille time: https://www.facebook.com/bohementattoo

PS: Dette innlegget er ikke sponset, jeg er bare en veldig tilfreds kunde.


Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *