JEG SKYLDER ALLE BARNA HER I HUSET EN STOR UNNSKYLDNING!

051619_1742_Enstortakkt1.jpg

Lyden av den intense vekkerklokken fyller rommet, jeg kaster meg rundt i all hast for å skru den av. Det skal sies det, at jeg egentlig er en slumre person. Men etter at Tia Louise ble født, har jeg måttet lære meg til å få av alarmene raskt. Jeg myser mot den lyse skjermen, mens jeg forsøker å se hva klokken er. Det måtte briller til denne gangen også, men jeg så til slutt at klokken var blitt 06:10. Det er da startskuddet går i dette huset.

De første ti minuttene har jeg satt av til meg selv, det er den tiden jeg har for å gjøre meg selv klar. Deretter går turen inn på kjøkkenet, der smører jeg frokosten til Ynwa Sofie og meg selv. Når det er gjort handler alt om å vekke barna, først vekker jeg de eldste barna i huset. De elsker å ha god tid på morgenen, slik at de kan vaske seg og smøre matpakke i et rolig tempo. Samtidig får de også en halvtime foran tv-en før de må gå til skolen.

Til slutt vekker jeg Ynwa Sofie, hun er veldig lett å få opp av sengen. Hun har alltid hastverk med å komme seg i barnehagen, så hun gjør hele morgenrutinen på autopilot. Så fort hun er påkledd henter hun skoene sine, da er det på tide å komme seg i barnehagen. Jeg sier ha det bra til de andre barna, før jeg lukker døren og går ut. Dette gjorde jeg også i dag, faktisk har det aldri gått bedre og raskere på morgenen. Det var bare så synd at det var søndag i dag!

Unnskyld til alle barna her i huset, men dere får se positivt på det. Vi får masse ut av søndagen.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *