JEG SLET MED Å FINNE FØLELSEN AV Å VÆRE PAPPA!

64350326_321799765437955_659151920862068736_n

Jeg elsker den følelsen jeg får i kroppen, når jeg hører deg rope på pappa. De gangene du kommer løpende mot meg, med begge hendene i været. Det er ikke fordi du har slått deg, eller fordi du trenger trøst. Det er bare det, at akkurat nå trengte du litt pappa kos. Jeg elsker følelsen jeg får i kroppen, når jeg ser deg mestre nye ting i livet. Når de små blå øynene dine kikker bort på meg, bare for å få en bekreftelse på at jeg fikk med meg det hele. Jeg elsker rett og slett rollen som pappa, som din pappa.


Dessverre jar det ikke alltid vært sånn. Dor den første tiden etter fødselen, slet jeg med å finne følelsen av å være pappa. Jeg husker at jeg dagen etter fødselen, ble sittende lenge bare å se på henne i vuggen sin. Jeg forsøkte å ta inn over meg inntrykkene, men jeg klarte ikke å ta inn over meg at dette faktisk var min datter. Jeg husker godt at jeg hatet meg selv for nettopp dette, det var dette jeg hadde drømt om hele livet. Men da hun endelig var kommet til verden, uteble følelsen av å være pappa.

Jeg har aldri vært så glad, som jeg var den dagen hun kom til verden. Jeg var naturligvis kjempe stolt over den lille jenta vår. Jeg viste henne stolt frem til familie og venner, men det var så fort vi ble alene med henne igjen, at de vonde tankene kom. I ettertid tror jeg at jeg var litt for opptatt av å få denne følelsen. Jeg brukte mer energi på å forsøke å tvinge frem denne følelsen, enn jeg gjorde på å faktisk kjenne etter denne følelsen. Jeg har slitt med å godta at det var slik, men nå ser jeg helt annerledes på det.

For følelsen av å være pappa, skulle komme til slutt. Helt siden den dagen, har jeg ikke klart å ta mine øyne vekk fra henne. Jeg har aldri vært så forelsket noen gang, jeg har aldri før kjent på en slik glede og aldri før har jeg vært så stolt over noen, noen gang.

Pappa elsker deg <3

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *