KJÆRESTER FOR EN KVELD!

header1

En romantisk middag for to! Det er et relativt ukjent begrep for oss, for siden dag en av forholdet har vi vært omgitt av barn. Misforstå meg rett. Jeg ville aldri i verden vært foruten barna, men samtidig er det viktig å huske på at vi ikke bare er foreldre. Vi er faktisk kjærester også og det kan vært fort gjort å glemme i en hektisk hverdag. Derfor var det veldig koselig å endelig få muligheten til å gå ut, bare vi to.

Turen gikk til Farris Bad her i Larvik, en restaurant som er alt annet enn vi er vant med. For med fire glade barn i hus, er vel McDonalds det nærmeste vi kan kalle et restaurantbesøk. Nå var ballrom byttet ut med ballkjole og ketsjup var erstattet med utsøkte sauser. Vanligvis er ikke dette en restaurant vi hadde tatt oss råd til å dra på, men når det først var kjærestekveld, så var det kjærestekveld. At det var middag for en hundrings i høstferien, spilte nok også inn.

Kvelden ble helt perfekt, vi fikk tid til å prate litt sammen. Selv om temaet fort faller inn på barna, er det allikevel en frihet å kunne snakke sammen bare vi to. Vi fikk endelig vært kjærester for en kveld og vi avsluttet kvelden med en koselig tur langs bryggen i Larvik. Hånd i hånd, med forelskede blikk.Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *