Kjenner du noen som hadde klart dette?

46316373_332568867527636_9012564721160683520_n

Det første jeg må gjøre, det er å starte med en innrømmelse. For det er liten tvil om hvem som er den nevenyttige her i vårt forhold, min samboer går meg en høy gang og imponerer meg stadig med både bilseter og IKEA møbler. Men det stopper meg ikke ifra å forsøke å imponere innimellom, den siste tiden har jeg faktisk lyktes litt, men det er en helt annen historie enn den jeg skal fortelle dere her og nå.

For i forkant av at min datter ble født i 2018, bestemte jeg meg for å imponere litt her hjemme. Min samboer var en tur på butikken og med det så jeg mitt snitt til å få ferdigstilt barnerommet før hun kom hjem. Hun hadde selvsagt skrudd opp alt på forhånd, så det var helt andre prosjekter jeg ville ha ferdigstilt og jeg begynte med sengen. Det stod ikke på pågangsmotet denne dagen, for det som i utgangspunktet så ut som en lett oppgave, viste seg å bli ganske vrien. Jeg fikk på en måte ingenting til å passe og jeg måtte virkelig bruke krefter for å få endene til å møtes.

Det verste var at da jeg endelig var ferdig, følte jeg meg ganske stolt over det jeg hadde fått til. Min samboer derimot, var ikke like imponert da hun kom hjem. Du kan si at tanken min hadde vært god, men gjennomføringsevnen hadde vært alt annet enn det. Det så kanskje fint ut, men beskyttelsesnettet gjør jobben best på innsiden av sengen. Jeg liker å tro at jeg har lært av denne lille tabben, samtidig lover jeg at før neste baby kommer skal jeg være mye bedre forberedt.


Hva syntes du om jobben jeg gjorde?

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

1 hendelser på “Kjenner du noen som hadde klart dette?”

  1. Ann Kristin Frank

    Ha ha 😅 jeg er heller ikke praktisk. Har virkelig 10 tommeltotter. Likevel klarte jeg såvidt, med mye plunder 🤣, å knyte beskyttelsestrekket innvendig.
    P. S. De som skulle lene seg over senga og beundre knøttet, fikk ikke vondt i hvert fall. Gamle besteforeldre og slike folk 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *