KUNNE VI TENKT OSS FLERE BARN?

111419_1854_HJELPELSFOR1.jpg

Når mor føder sitt første barn, rekker hun ikke engang å komme ut av epiduralrusen før spørsmålene kommer. «Når skal denne herligheten får en søster eller bror da?» Det samme gjentar seg når mor føder sitt andre barn, men så skjer det noen endringer i folks tilnærming. For når barn tre og fire blir født, endrer spørsmålene seg til råd fra de rundt deg. Som for eksempel, «Nå burde dere ikke få flere barn, man må huske på at man må klare å ta vare på dem også»

Når det kommer til oss, er det kanskje ikke så rart at spørsmålene fortsatt kommer. For bare noen dager siden kunne jeg fortelle dere om min drøm, der jeg drømte om at min samboer igjen var gravid. Det var litt som å helle vann på den berømte mølla, for aldri før har jeg fått så mange spørsmål om jeg er klar for flere barn. Derfor føler jeg for å komme med en liten klargjøring rundt dette temaet. For fire barn er perfekt, men kan det bli enda bedre med fem?

Vi elsker det lille firkløvere vårt, vi kunne ikke klart oss en dag uten dem. Vi føler oss som en komplett familie akkurat nå og er veldig tilfredse med det. Men kan jeg sitte her å si at vi hadde blitt mindre perfekte om vi hadde fem barn? Nei det kan jeg ikke. Men vi har bestemt oss for at fire barn er det vi vil ha, derfor har vi også tatt våre forhåndsregler rundt dette. Så dersom vi skulle bli gravide nå, ja da er det noen som forsøker å fortelle oss noe.


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *