NÅR BLE AMMING ET PROBLEM?

amming

Et enkelt spørsmål var det som skulle til, for å få liv i en del mennesker her på nettet. Personlig klarer jeg ikke å forstå meg på det, at det går an å irritere seg over så utrolig mye. Spesielt, siden det ikke engang angår dem selv. For å nusse barna var definitivt ikke greit for noen, det å elske barna sine var heller ikke greit for noen og sist i rekken er de som nå mener at amming er seksualiserende etter at barnet er fylt et år.

Hvordan i all verden kan man få amming til å bli seksuelt, tenker nå jeg. Det er da ingen mødre som ammer barnet sitt, fordi de liker at et barn suger melk ut av puppen deres. Mødrene ammer barna sine for å gi barnet sitt næring og ikke noe annet. Amming er en helt naturlig ting, som ikke kan assosieres med seksuelle fantasier på noen som helst måte. Det er bare helt på jordet, spør du meg.

Det er så mye jeg kunne tenkt meg å si til dere som mener dette er seksualiserende, men jeg ønsker på ingen måte å falle ned på deres nivå i denne debatten.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 hendelser på “NÅR BLE AMMING ET PROBLEM?”

  1. Amming av barnet sitt er da den mest naturlige ting i verden – ikke noe seksualisert over det i det hele tatt. Hva tenker de folka i det hele tatt? Ser de noe seksualisert i alt i forhold til barn? Helt ærlig, i så fall er det de som har et seriøst problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *