NÅR BLE DET SEKSUALISERENDE Å NUSSE SINE EGNE BARN?

bleier

Tidligere i denne uker, tok jeg opp et tema her på bloggen. Jeg spurte mine lesere om det var greit å nusse barna sine på munnen, dersom det gikk på barnas premisser. Et relativt enkelt spørsmål, men et spørsmål med mange forskjellige svar. Dessverre ble det ikke helt som jeg hadde sett for meg, for jeg var bare ute etter et svar om andre foreldre også gjorde dette. Derfor var det synd at det hele endte i personangrep og upassende tilbakemeldinger.

For en ting er å være uenige, jeg respekterer alle som ikke er enig med meg. Jeg har aldri sett på meg selv som fasit og jeg syntes det er bra at folk står opp for sine meninger. Men et sted går grensen også for meg, den går cirka der hvor folk anklager meg for overgrep på eget barn, fordi jeg nusser henne på munnen. Det er så langt ifra mine holdninger i livet, at jeg ikke engang kan ta innover meg disse beskyldningene.

Mange mener det er feil å kysse barna sine, fordi det føles seksualiserende. Det er noe kun gjør med partneren sin og ingen andre, selv ikke sitt eget barn. Det kan jeg respektere at dere mener, men å hevde at jeg forgriper meg på mine barn fordi jeg kysser dem, det kan jeg ikke respektere. For meg kan det ikke sammenlignes det å kysse min samboer og det å nusse min egen datter. Derfor kommer jeg til å fortsette med det, helt til det føles unaturlig for meg eller min datter.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

4 hendelser på “NÅR BLE DET SEKSUALISERENDE Å NUSSE SINE EGNE BARN?”

 1. Veldig enig med deg! Jeg er vokst opp med å nusse min mor på munnen, i en alder av 32 gjør jeg det enda! Jeg nusser min sønn på munnen. Han blir 10 og det er han som bestemmer når han vil slutte med det 🙂

  Noen mennesker har rett å slett for mye fritid til å sitte å hakke på alt annet andre gjør galt! Det blir rett å slett for dumt! Må man heller gå litt i seg selv!

  Jeg heier på deg! Og nuss barnet ditt på munnen så lenge de ønsker det ♡ De tar ikke skade av det ♡

  1. Så bra, det er fint å ha et slikt forhold til familien 🙂 Tusen takk for en veldig fin tilbakemelding 🙂

 2. Hei!
  Jeg hadde aldri lest bloggen din før innlegget om det er greit å nusse sine egne barn på munnen og jeg ville bare si at jeg deler dine synspunkter når det gjelder å nusse sine egne barn, og at det ikke er det samme som å kysse sin kjæreste. Jeg er spansk, og i min familie er de helt normalt å nusse på munnen, og jeg har aldri tenkt at det er seksualiserende i det hele tatt. For meg har dette vært helt naturlig, og det har ikke vært noe tvang inni bildet. Da jeg ble eldre ble det naturlig for meg å slutte med å nusse foreldre/besteforeldre på munnen, og det skjedde av seg selv. Ingen sa til meg at jeg måtte fortsette å nusse eller slutte med det. Det ble ingen sak i det hele tatt, ikke nevnt med et ord. Bare at jeg heller gikk bort å ga klem i stedet. Kanskje det også går på kulturen og miljøet man er oppvokst i.

  Jeg synes du er tøff som belyser dette temaet og jeg er veldig lei meg for anklagene du har fått. Det finnes dessverre altfor mange mennesker som liker å gjøre livet vanskelig og surt for andre.

  1. Veldig hyggelig at flere er enige med meg her, jeg syntes det er helt naturlig så lenge det er på barnas premisser 🙂 Takk for en veldig fin tilbakemelding 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *