PÅ HELSESTASJONEN MED TIA LOUISE!

girls

Tiden flyr av sted i et forrykende tempo. For tenk på det, at om kort tid er Tia Louise et halvt år. Snart skal hun krabbe rundt, ta sine første skritt og ikke minst starte i barnehagen. Dette er øyeblikk man må ta vare på, for før man vet ordet av det er det over. Plutselig starter de på skolen, konfirmerer seg og fullfører en utdanning. Noen som er veldig flinke til å minne oss på øyeblikkene er helsestasjonen, de forteller oss om utviklingen, hva som skal skje og hva som ikke skal skje.

Da Tia Louise ble født, kan man si at hun kom ut godt utviklet. For med sine 4235 gram, besitter hun rekorden som den største babyen her i huset. Man kan trygt si at hun har arvet kroppsformen til faren sin. For akkurat som meg, er hun også høy og mørk som de sier. Eller kanskje ikke. Men i hvert fall, vi var veldig spente på hvor mye hun veide under denne kontrollen. Svaret på det var et stykke unna hva jeg trodde, men allikevel ikke helt uventet.

For Tia Louise veide nå 8490 gram og er blitt hele 67 cm lang. Så det er ingen tvil om at dette er en sunn og frisk jente som vokser opp.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *