RESULTATET AV GRAVIDITETSTESTEN!

me

Da jeg traff min kjæreste på Tinder i 2016, var det ingen av oss som kunne forutsett den reisen vi skulle ta sammen. For vi har nå vært sammen i snart tre år, på den korte tiden har vi rukket å gjennomføre to hele svangerskap. Fra før hadde min samboer to herlige barn, noe som tilsier at vi nå er en helt unik familie bestående av seks medlemmer. Så da sparkene i magen meldte sin ankomst i juletidens nachspiel, ble vi mildt sagt litt bekymret.

For det er klart at drømmen om å lage et helt fotballag er spennende, men man skal klare å gi alle sammen spilletid også. Dessuten er lagbussen, eller bilen som vi kaller den da. Full. Men ut ifra sparkene i magen, kunne det vise seg å være en storscorer som ønsket å entre laget. Derfor gikk vi til innkjøp av en graviditetstest før helgen, den er nå tatt og resultatet står skrevet svart på hvit. Graviditetstesten var negativ!

Jeg lyver, dersom jeg sier at dette ikke var en lettelse. Men sparkene i magen har på ingen måte avtatt og vi har lest en del om dette på nettet. Mye tyder på fantomsmerter, men det er også tilfeller der graviditetstesten har vist feil. Det vil si at mange som er blitt gravide med prevensjon, ikke ser det på graviditetstesten med engang. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre som idrettsutøverne som tester positivt på doping, nemlig å ta en test til for å forsikre oss om riktig resultat!

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *