SISTE UKEN I BARNEHAGEN FOR YNWA SOFIE!

jentene

Så er altså tiden kommet, tiden vi har sett frem imot med blandede følelser. For på den ene siden er vi overlykkelige over å ha fått plass til begge jentene i en og samme barnehage. På den andre siden er det veldig trist å måtte ta henne ut av en barnehage hun trives så utrolig godt i. Men finnes det en riktig tid for å gjøre et slikt bytte, ja så er det akkurat nå.

Vi har forsøkt å forberede henne på hva som nå skal skje, men det er begrenset hva ei jente på litt under to år forstår. Jeg tror hun skjønner at noe kommer til å skje, men jeg tror ikke hun skjønner at det er hennes siste dag i barnehagen på fredag. Pappahjerte mitt blør litt, men på en annen side vet jeg at dette er ei jente som takler nye omgivelser veldig godt.

Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke Sjøparken Barnehage, for den fantastiske tiden vi har hatt hos dere. Vi har kun positive opplevelser fra deres barnehage og kommer til å anbefale den videre på det sterkeste!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “SISTE UKEN I BARNEHAGEN FOR YNWA SOFIE!”

  1. Veldig fint skrevet 🙂 men det blir litt trist å ikke få ha de små samtalene og leken med henne 🙁 og de ertende komentarenen mellom oss når det har vært kamp 🙁 Men jeg håper at vi kan holde kontakten videre fremover, både hva gjelder Ynwa og deg(fotballen 😉 )

    1. Takk for det og takk for alt dere har gjort for Ynwa! Vi syntes det er veldig trist vi også, men vi holder kontakten videre!

      Er alltid like gøy å levere i barnehagen, etter en helg med fotball( og ellers 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *