SLIK GÅR DET MED YNWA SOFIE I NY BARNEHAGE!

forlovelse

Vi foreldre har en sær tendens til å bekymre oss i overkant mye, spesielt når det kommer til våre egne barn. Det verste en forelder kan oppleve, er forandringer i rutiner. For er det en ting man lærer seg tidlig i foreldrerollen, er det at barna dine er vanedyr og at rutiner ikke skal tulles med. Derfor var bekymringen stor, da vi for noen uker siden var nødt til å bytte barnehage. Etter første dag kunne jeg fortelle dere at alt gikk veldig fint, men hvordan er det nå to uker etterpå?

Nok engang må jeg erkjenne at jeg har bekymret meg for mye, for bytte av barnehage har gått så utrolig fint. Hun har allerede fått seg nye venner, hun har knyttet bånd med de voksne og ifølge barnehagen er hun veldig tillitsfull. Dette er ord som varmer et pappahjerte, ord som fjerner flere kilo fra skuldrene og ord som gir oss som foreldre et snev av trygghet i hverdagen.

Man kan se det på henne, at hun stortrives i barnehagen. Hun er veldig glad når vi kommer for å hente henne, men hun kvier seg allikevel litt for å reise hjem. Hun vil gjerne vise frem de ansatte, vise frem lekeapparater og vise frem nye venner. Dette er positive tegn, som vi virkelig tar med oss videre. De ansatte har også tatt oss godt imot, med store smil og hyggelige samtaler. Vi føler oss derfor helt sikre på at valget vi tok, var til det beste for vår datter.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *