SLIK HAR DET GÅTT MED SØSKEN SJALUSIEN!

66681408_324354938447647_7735865433063948288_n

Jeg har vært usikker på hvordan dette kom til å bli, jeg har vært bekymret for hvordan Ynwa Sofie kom til å ta imot sin lillesøster. Kom hun til å være sjalu? Kom hun til å late som om lillesøsteren ikke var der? Eller kom hun til å ta henne tett til sitt bryst fra dag en? Så langt, har Ynwa Sofie vært verdens beste storesøster. Hun har beundret sin søster ved blikk, hun har vist omsorg ved kjærlige berøringer og hun har til og med tatt del i stellet av sin lillesøster.

Hun behandler sin søster, som hun behandler sin egen dokke. Hun vil skifte bleier, hun vil vaske henne rundt munnen og ikke minst vil hun kose med henne, hele tiden. Hun passer på at babyen sover godt, hun ser til at babyen ikke gråter og hun deler både smokk og flaske med babyen. Til og med kjeks og brødskiver har hun tilbudt sin søster, uten at det var øverst på ønskelisten, er det tanken som teller. Jeg blir så stolt, glad og rørt på samme tid, for dette var over all forventning.

Jeg kjenner meg forelsket hver dag jeg står opp, jeg gleder meg til å møte dagen og se hva den har å by på. Jeg vet det blir gleder, jeg vet det blir stolte øyeblikk og jeg vet at mitt pappahjerte kommer til å smelte. Så tusen takk, for alt dere gir meg i hverdagen, Pappa er utrolig stolt av dere og elsker dere over alt på denne jord!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *