SØRG FOR AT BARNET HOLDER VARMEN MED DET FINESTE ULLTØYET FRA KNERTEN OG KAROLINE!

hedder

ANNONSE: KNERTEN OG KAROLINE BARNEKLÆR

Min eldste datter har nå blitt 1 år og 8 måneder, det betyr at jeg som pappa nå møter på helt nye utfordringer i hverdagen. Spesielt nå som sommer går mot høst, for min datter er nemlig ekstremt bestemt på hva hun skal ha på seg. Selv om temperaturene har sunket med over ti grader, er hun fremdeles fast bestemt på å ha på seg de flotteste kjolene hun har. Derfor måtte jeg som pappa komme opp med noe helt spesielt og heldigvis var ikke svaret langt unna.

Gleden var stor da jeg sjekket ut nettbutikken til Knerten og Karoline, der fant jeg nemlig flott og varmt ulltøy blandet med det min datter liker aller best. Med disse løsningene kunne jeg sørge for at min datter holdt varmen, samtidig som jeg slapp å ta diskusjonen om morgenen. Aldri før har jeg sett min datter så fornøyd og aldri før har hun sett en mer fornøyd pappa. Så til alle dere som sliter med det samme, ta dere en tur innom nettbutikken til Knerten og Karoline.

Akkurat nå har Knerten og Karoline 20% på alle varer fra Name it! Så ta turen innom deres nettbutikk og finn dine favoritter!

Nettbutikken finner du her: https://www.knertenogkaroline.no/

Litt informasjon om tøyet!

Ulltøyet har mange fantastiske kvaliteter, som er bra for barn i alle aldre. Det har i tillegg en fantastisk evne til å justere temperaturen på en naturlig måte. I tillegg er klærne fukttransporterende og er av myk behagelig kvalitet. Alt ulltøy fra Name it er i tillegg fri for mulesing og er av 100% merino ull. Klærne passer fint til alle anledninger, enten det er til hverdags eller til fest.

De fleste barn ikler seg ulltøy i barnehagen, derfor passer det utmerket å pynte opp antrekket med et lite skjørt. Det gjør i alle fall sitt, for at min datter skal føle seg kjempe fin i barnehagen. Dette skjørtet passer perfekt til ulltøyet, men passer også til andre plagg som min datter har på seg.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *