SPARKENE I MAGEN!

svd

Det kjennes ut som om jeg lever i en evigvarende ammetåke, for signalene om en ny graviditet er i ferd med å hjemsøke meg.

Det hele startet kun måneder etter forrige fødsel, da jeg drømte om at min kjæreste igjen var gravid. Nå noen måneder senere, har det gått til et helt nytt nivå. Det er nesten så jeg tilkaller Lilli Bendriss, med den berømte trommen sin. For midt imellom julemiddager og nyttårsraketter. Kunne min samboer fortelle meg det, at hun kjente hyppige spark i magen. Dette kunne hatt sin naturlige forklaring i julematen, men det er så mye annet som peker i en helt annen retning.

For ikke bare kjenner hun spark i magen, hun kjenner også på trøtthet og halsbrann. Vi snakker akkurat de samme plagene, som hun har hatt i tidligere svangerskap. Dette har fått oss til å bli en smule bekymret, for vi har gjort alt som står i vår makt for å unngå en ny graviditet. Så bekymret er vi faktisk nå, at vi har besluttet å gå til innkjøp av en graviditetstest. For vi har lest på nettet, at andre har opplevd å bli gravide på tross av prevensjon.


Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *