TIA LOUISE BEGYNNER I BARNEHAGEN

020320_1801_HVORFORHARD1.jpg

Jeg syntes ikke det er lenge siden jeg tørket snørr og tårer inne på fødestuen, den dagen lille Tia Louise kom til verden. Det var et av de stolteste øyeblikkene i mitt liv, på lik linje med fødselen til min eldste datter. Men det er virkelig noe i det de sier, at tiden med barn flyr av sted i et forrykende tempo. For om kort tid blir Tia Louise hele 7 måneder og nå står vi plutselig ovenfor barnehage start for Tia Louise også.

Jeg kjenner nester jeg blir flau over å si det, for personlig syntes jeg det er alt for tidlig å sende henne i barnehagen etter 7 måneder. Men det er realitetene, det finnes ikke noe annet alternativ. Heldigvis har vi blitt kjent med barnehagen, da Ynwa Sofie har rukket å gå der en liten periode. Vi er veldig fornøyde med måten de har tatt henne imot på og det ga oss en trygghet før oppstarten i dag.

Det at de begge skal gå på samme avdeling, er noe vi også syntes er en trygghet. For selv om de allerede nå har begynt å småkrangle litt, er de veldig glad i hverandre og finner gleden i hverandre. Derfor ser vi frem til tiden som kommer med et stort smil om munnen, da det på mange måter åpnes nok et kapittel i livet.

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *