TIA LOUISE BEGYNNER I BARNEHAGEN

tia b

Jeg syntes ikke det er lenge siden jeg tørket snørr og tårer inne på fødestuen, den dagen lille Tia Louise kom til verden. Det var et av de stolteste øyeblikkene i mitt liv, på lik linje med fødselen til min eldste datter. Men det er virkelig noe i det de sier, at tiden med barn flyr av sted i et forrykende tempo. For om kort tid blir Tia Louise hele 7 måneder og nå står vi plutselig ovenfor barnehage start for Tia Louise også.

Jeg kjenner nester jeg blir flau over å si det, for personlig syntes jeg det er alt for tidlig å sende henne i barnehagen etter 7 måneder. Men det er realitetene, det finnes ikke noe annet alternativ. Heldigvis har vi blitt kjent med barnehagen, da Ynwa Sofie har rukket å gå der en liten periode. Vi er veldig fornøyde med måten de har tatt henne imot på og det ga oss en trygghet før oppstarten i dag.

Det at de begge skal gå på samme avdeling, er noe vi også syntes er en trygghet. For selv om de allerede nå har begynt å småkrangle litt, er de veldig glad i hverandre og finner gleden i hverandre. Derfor ser vi frem til tiden som kommer med et stort smil om munnen, da det på mange måter åpnes nok et kapittel i livet.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *