TIA LOUISE HAR SNUDD SEG FOR FØRSTE GANG!

tia

Det er noen ting som kun vi foreldre kan forstå oss på, nemlig gleden over de små skrittene barna tar hver eneste dag. Det kan være alt fra et smil, til at barnet babler i vei med et språk som kun vi foreldre forstår oss på. For mange kan det være lett å tenke seg til at det kun er noen få faser. Som at de begynner å krabbe, før de senere begynner å gå. Så slutter de med bleier og deretter begynner de på skolen. Men det er så mye mer som skjer på ferden med et lite barn.

Tia Louise er snart tre måneder nå og hver eneste dag skjer det fremskritt i hennes liv. Hun har gått fra å være en geleklump, til å bli et menneske med utrykk og følelser som alle andre. Men på mandag nådde hun en ny milepæl, som i mine øyne er den største til nå. Da snudde hun seg rundt fra rygg til mage, helt uten hjelp fra noen andre. Det er noe som gjør oss foreldre veldig stolte over barna våre, men jeg håper denne gleden varer litt før hun tar neste steg i utviklingen.

For som forelder vet du det, at man ikke engang kan lukke øynene før de står konfirmanter. Tiden går så utrolig fort og derfor er det veldig viktig å ta vare på slike øyeblikk.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *