TIM LEANDER FYLLER 9 ÅR I DAG!

timbursdag

I dag fyller den eneste hannen i valpekullet hele 9 år. Bare tanken på det skremmer meg litt, for jeg synes ikke det er lenge siden jeg hentet deg i barnehagen. Det at du nå fyller hele 9 år, betyr at også jeg begynner å dra på årene. Men dette er ikke dagen for å syntes synd på seg selv, for i dag er det du som skal hylles og det er du som skal feires. Derfor har jeg skrevet et par ord til deg, som jeg håper vil gjøre dagen din helt perfekt.

Kjære Tim Leander. Det føles ut som om jeg har kjent deg hele livet, men sannheten er at jeg kun har kjent deg i 3 år. For jeg kom inn i livet ditt, på et tidspunkt du kanskje håpet mest på at mamma og pappa skulle bli kjærester igjen. Men vi skulle utvikle et unikt vennskap og det skjedde ganske fort. For vi kan diskutere og vi kan være uenige, men i bunnen ligger det en gjensidig kjærlighet vi begge setter pris på.

For selv om du er min bonus sønn, så behandler jeg deg akkurat som om du var min egen og det håper jeg at du også føler. Vi har gjort mye morsomt sammen, som da vi var på Marcus og Martinus konsert i Oslo. Jeg husker fremdeles at vi stod i kø i hele 2 timer, bare for å få tak i den ene t skjorten du hadde ønsket deg. Men vet du hva, det var verdt det. Så må vi ikke glemme at jeg har fått deg til å bli Liverpool supporter, selv om pappaen din heier på Chelsea. Hysj.. Hehe

Jeg vil bare gratulere deg med den store dagen, du er min lille store helt og jeg er veldig, veldig glad i deg.


 

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *