VEL GJENNOMFØRT DÅP; PÅ TROSS AV TRØBBEL I KULISSENE!

skole

Det er få ting her i verden, som er like Instagram vennlig som en dåp. Det er mennesker i stivpyntede antrekk, som alle har lyst til å kaste av seg i det de forlater lokalet. Det er den perfekte dåpskaken, som etter en liten smakebit viser seg å smake akkurat som en vanlig kake. Bordene i lokalet er perfekt dekket, som om det skulle vært hentet ut fra en interiørkatalog. Hvert fall i et par sekunder, helt frem til barna har rasert dekorasjonen og spist opp all pynte sjokoladen.

Alt det perfekte ved en dåp, er planlagt i hver minste detalj. I flere måneder har alt vært planlagt, men så kom dagene hvor ord skulle bli til handling. Det var her det det gikk galt for oss. For selv om tankene var gode, ble det ikke helt som vi hadde tenkt oss. Eventuelt var det ikke alt vi hadde tenkt på heller, men det må vi ta på vår egen kappe. Heldigvis har vi en fantastisk familie rundt oss, som kastet seg rundt og reddet stumpene.

Kaffen kom til slutt på bordet, kakene ble til slutt servert og alt i alt er vi veldig fornøyde med dåpsdagen. Spør du meg er det slik en dåp skal være, for alt trenger ikke være så overfladisk. Det viktigste er at familien er samlet, at alle har en koselig opplevelse og at alle reiser hjem med et smil om munnen. Det tror jeg vi klarte!

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *