Vi er blitt enige om navnet til vår kommende datter.

51333516_1980721735557512_2346989826701524992_n

Det å skulle finne et navn til barnet ditt, det må være en av de vanskeligste oppgavene i verden. Vi har bladd opp og ned på internett, vi har lest navnebøker og til slutt handler alt om å bli enige om det ene navnet som vi begge bare elsker. Når vi i tillegg har tre barn fra før her i huset, hvor alle har fått tildelt dobbeltnavn, har vi gjort det dobbelt så vanskelig for oss selv. Men helt ut fra intet kom navnet, navnet vi begge bare elsket og navnet vi følte kom til å passe vårt barn helt perfekt.

Man blir klok av skade.

Da jeg skulle bli pappa for første gang, hadde vi allerede bestemt oss for jentenavn. Vi var fremdeles litt usikre dersom det skulle bli en gutt, men da vi fikk vite at det var en jente inne i magen, da var vi helt sikre. Da kunne jeg med stolthet meddele hennes navn på bloggen allerede i uke 16 av graviditeten og er det en ting jeg angrer på at jeg gjorde så var det nettopp det. For når man velger å dele av seg selv i sosiale medier og på nett, da må man forvente at ikke alle er enige i dine valg.


Spesielt når det kommer til navnevalg, er det veldig mange som har en mening. Det være seg også innad i familien, et navn kommer alltid til å skape noen reaksjoner. Besteforeldre er som regel litt skeptiske, oldeforeldre kan være helt uenige, men til syvende og sist er det vi som foreldre som skal velge navnet til barnet. Man kan kanskje si jeg er blitt klok av skade, for under denne graviditeten har vi valgt å holde navnet på barnet hemmelig, helt frem til barnet er født.

Det viktigste er at vi er fornøyde.

Når vi som foreldre skal bestemme oss for et navn, bruker vi veldig lang tid på å bestemme oss. Vi tenker opp og ned, frem og tilbake og alt handler om å bli helt fornøyde. Derfor er vi helt sikre på at navnet vi har valgt, er helt riktig for oss og barnet. Det viktigste er tross alt at vi er fornøyde, hva alle andre måtte mene er i grunn likegyldig, men det er klart at hva andre mener kan påvirke deg i navnevalget. Derfor velger vi å holde det hemmelig, slik at ingen kan påvirke oss på noen måte.

Så det så.

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “Vi er blitt enige om navnet til vår kommende datter.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *