VI HAR KJØPT GRAVIDITETSTEST!

kent

Det hele startet som en liten spøk, rett etter riskremen var inntatt på julaften. Min samboer ba meg kjenne på magen hennes, for å bekrefte at jeg også kjente små spark. Vi begge smilte og lo, mens vi la skylden på all julematen. Men etter uker med daglige spark i magen, er ikke den spøken så veldig morsom lenger. Derfor fant vi ut at det kunne være greit å i hvert fall sjekke, ved å kjøpe en graviditetstest!

Den har jeg vært nede på apoteket og kjøpt i dag. Jeg er nærmest blitt en stamgjest på det lokale apoteket, faktisk var det litt rart at ikke jeg ble invitert på julebordet deres. For enten det har dreid seg om øyedråper for øye katar, sårsalve for såre rumper eller som nå en graviditetstest. Ja, så har jeg vært der, før i køen omtrent daglig. Fullt så ikke er det nok ikke, men jeg fikk i hvert fall kjøpt nok en graviditetstest. Så nå får vi vente i spenning på resultatet!


 

Les også disse innleggene:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

1 hendelser på “VI HAR KJØPT GRAVIDITETSTEST!”

  1. Spennende ???? Selv har jeg også kjent en del spark i magen, kjøpt test å den har vært negativ. Kjøpt ny test, for dette var virkelig rart å d gikk ikke over, også negativ. Konkluderte til slutt med at d må være luft som sirkulerer i tarmene da jeg i en periode har drukket mye Pepsi Max ????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *