DU TAR FEIL, SOPHIE ELISE!

44585992_316955815782467_4956951640419598336_n

Først og fremst må jeg få lov til å si det, at jeg virkelig beundrer deg for alt du har fått til med bloggen din. For selv om vi to driver med det samme, er du som en toppklubb i Champions League å regne, for en blogger spire som meg selv. Det du har fått til med din blogg, er for veldig mange av oss andre, bare en drøm! Jeg har fulgt med din blogg en god stund og det kommer jeg til å fortsette med. Men jeg mener du tar feil, når du sier økonomi er noe som bør og skal være en privat sak!

Jeg kan skjønne at du reagerer, når alle aviser i dette landet bretter ut om din økonomi. Jeg respekterer også at du ikke vil snakke høyt om din økonomi, men samtidig kan jeg ikke sitte her å se på at du som forbilde, er med på å forsterke tabuene som finnes rundt økonomi. For meg som sliter med økonomiske problemer, har åpenheten rundt min økonomi, vært redningen. For det å slite med økonomiske problemer er veldig tungt og for mange av oss kan dette problemet være for stort å bære helt alene.

Du understreker at økonomien skal og bød være en privatsak, helt uavhengig om man tjener mye eller lite. Men jeg har forsøkt å holde mine økonomiske problemer for meg selv i 15 år, men det er ikke før jeg klarte å være åpen om problemene mine, at jeg klarer å se et lys i tunnelen. Jeg har et håp om at andre i min situasjon også skal tørre å ta det steget, derfor blir jeg opprørt når et forbilde som deg, kan komme med en slik uttalelse.

Har man et problem, er alltid den beste løsningen å prate om det!

Les også disse innleggene:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 hendelser på “DU TAR FEIL, SOPHIE ELISE!”

  1. Alvorlig talt, fordi du ikke klarer å styre din økonomi, så skal andre brette ut om sin økonomi? Ja, økonomi er privat, det er derfor en ikke har tilgang til skattelister, til hver og en lengre, fordi, dette er privat og ingen andre har noe med det.

    Selvsagt, har en problemer med økonomien og ikke klarer å styre den, så må en jo være åpen og gå å få hjelp til å styre den. Det er jo noe helt annet når man ikke trenger det.

    Lavmål av deg og rakke ned på henne for dette.

    1. Jeg sier ikke at hun skal måtte brette ut om økonomien sin, jeg respekterer at hun ikke vil snakke om sin inntekt. Poenget her er, at hun sier til alle sine følgere at uansett økonomisk situasjon, så skal det ikke snakkes om. Der mener jeg hun tar feil, for har man problemer er åpenheten den beste medisin for mange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *